Ten Hag spreekt zich uit over toekomst Gravenberch én zichzelf

1 april 2022, 15:52

Erik ten Hag zou een overstap van Ryan Gravenberch naar Bayern München toejuichen. De negentienjarige middenvelder heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Ajax, maar lijkt in rap tempo op weg naar de uitgang. Volgens Ten Hag, die zich ook uitsprak over zijn eigen toekomst, zou Bayern München de juiste club voor hem zijn.

"Het kan een geweldige stap voor hem zijn, zeker weten", aldus de succescoach van Ajax in een groot interview met SPORT1. "Ik denk dat wij het ook moeilijk zullen krijgen als Bayern onze tegenstander is", doelt Ten Hag op de handtekeningenjacht. Ook Noussair Mazraoui staat in de belangstelling van de Duitsers. "Ik ben ervan overtuigd dat Gravenberch en Mazraoui prima uit de voeten kunnen in de Bundesliga."

Ten Hag kreeg uiteraard ook vragen over zijn eigen toekomst. De coach staat al weken in de belangstelling van Manchester United. "Er worden altijd gesprekken gevoerd met beleidsbepalers van andere clubs. Manchester United is een geweldige club met prachtige fans", steekt Ten Hag zijn adoratie voor de Engelse grootmacht niet onder stoelen of banken.

Een deal is echter nog niet aanstaande. "Ik focus me nu volledig op Ajax. We zijn al volop bezig met plannen maken voor komend seizoen. Maar ik sluit niets uit. In het voetbal kunnen dingen van de ene op de andere dag veranderen."

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/399749/erik-ten-hag-heeft-beste-papieren-bij-united-na-eerste-gesprek/,_blank,'Erik ten Hag heeft beste papieren bij United na eerste gesprek'

[]tweet,FabrizioRomano/status/1509889568807469061]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen