Zieke Van Wolfswinkel velt PSV: "Gewisseld voor ik ging overgeven"

2 april 2022, 23:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ricky van Wolfswinkel was tegen PSV de grote man met twee snelle treffers. De spits was er mede voor verantwoordelijk dat FC Twente al binnen een halfuur met 3-0 voor stond tegen de nummer twee van de Eredivisie. Wat extra pijnlijk is voor PSV, is dat Van Wolfwinkel ook nog eens ziek was tijdens de wedstrijd en dat alleen maar erger werd.

Van Wolfswinkel werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald en voor de camera van ESPN liet hij weten dat dat kwam doordat hij zich helemaal niet lekker voelde. "Ik was eigenlijk wel blij met die wissel. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me in de rust al niet zo lekker voelde. Ik had echt last van mijn buik, dat kan ook gebeuren."

"Ik dacht laat ik maar naar de kant gaan voordat ik op camera midden op het veld ga overgeven." Nadat Van Wolfswinkel naar de kant werd gehaald, ging het alsnog mis voor FC Twente. Olivier Boscagli maakte diep in blessuretijd de 3-3. Ondanks de domper is Van Wolfswinkel wel trots op zijn ploeg. "Als we eindigen waar we nu staan, dan doen we het heel goed. Waar we nu staan is ook verdiend denk ik."

Lees ookSchmidt baalt van knotsgek gelijkspel: "Twee punten verloren"

Ook Twente-trainer Ron Jans was heel trots op de prestatie. "Ik ben nog niet helemaal bijgekomen. Ik heb niet vaak zo'n wedstrijd meegemaakt. Er gebeurde zoveel en ik vond ons, vooral in het begin, zo goed. Als je zo'n wedstrijd speelt, dan moet je hem eigenlijk ook winnen. Als je een samenvatting wil maken van deze wedstrijd dan heb je aan negen minuten niet genoeg. Ik heb een geweldige avond meegemaakt, maar baal wel."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen