Club Brugge wil miljoenen neertellen voor revelatie FC Groningen

4 april 2022, 09:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen lijkt opnieuw een grote klapper op de transfermarkt te kunnen maken. Club Brugge is namelijk in de markt voor Bjorn Meijer. De negentienjarige verdediger beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak in de hoofdmacht en heeft daarbij zoveel indruk gemaakt, dat internationale clubs voor hem in de markt zijn.

Volgens Voetbal International wil Club Brugge de concurrentie aftroeven en heeft de topclub inmiddels een miljoenenbod gedaan om het tot 2023 doorlopende contract af te kopen. FC Groningen heeft aangegeven het contract van de linksback graag te willen verlengen, maar de onderhandelingen zijn in een impasse beland. Daardoor is een verkoop in de zomer noodzakelijk.

Op die manier voorkomt FC Groningen namelijk een transfervrij vertrek van de verdediger in 2023. Volgens VI zijn er meer kandidaten in de markt, maar is Club Brugge het meest concreet. De Belgen zoeken naar een nieuwe linksback en hoopten vorig jaar nog op de komst van Feyenoorder Tyrell Malacia. Hij bleef de Rotterdammers echter trouw.

De negentienjarige back, die in Brugge zou gaan samenwerken met de Nederlandse coach Alfred Schreuder, kwam dit seizoen zeventien wedstrijden in actie. Daarin was hij goed voor één treffer en drie assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen