Inter-goalie niet bang voor Onana: "Ben juist blij als hij komt"

4 april 2022, 10:22

Samir Handanovic hoopt André Onana spoedig te verwelkomen in Milaan. De huidige doelman van Ajax lijkt komende zomer transfervrij over te stappen naar topclub Inter, waar hij de concurrentiestrijd zou moeten aangaan met Handanovic. Daar is de Sloveense doelman niet bang voor.

"Ik zou er geen problemen mee hebben als hij naar Inter zou komen", reageerde Handanovic bij DAZN op de geruchten over de mogelijke komst van de Kameroener. "Ik ben juist blij dat hij komt: het maakt Inter alleen maar beter. Ik ben een professional, ik wil altijd een goede concurrent hebben. Dat maakt mij zelf uiteindelijk ook alleen maar beter."

Toch is het nog niet duidelijk of Onana komend seizoen de strijd aangaat met Handanovic. Enerzijds heeft dat te maken met dat de deal van Onana nog altijd niet wereldkundig is gemaakt, maar ook heeft Handanovic momenteel een aflopende verbintenis. De 37-jarige Sloveen keept al sinds 2012 bij de topclub, maar heeft nog niet gesproken over verlenging.

Eerder berichtte La Gazzetta Dello Sport dolgraag het contract van de doelman open te willen breken, maar daarover is nog altijd geen groen licht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen