Pérez heeft medelijden met Drommel: "Werd steeds kleiner"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 april 2022 – Kenneth Perez heeft het te doen met PSV-doelman Joël Drommel. De sluitpost kon zaterdagavond ook op bezoek bij zijn oud-werkgever FC Twente nauwelijks overtuigen en was uiteindelijk hoofdschuldige aan het dure puntenverlies dat zijn ploeg leed. Het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Pérez heeft medelijden met Drommel: "Werd steeds kleiner"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik had gisteren gewoon een soort van medelijden met hem, ik kreeg het met hem te doen", aldus Pérez bij Dit was het weekend van ESPN. "Je zag hem elke keer tien centimeter kleiner worden en zich afvragen: wat ben ik nu eigenlijk aan het doen? Hij verliest ontzettend veel vertrouwen. Hij moet hier zo veel sterker uitkomen om nog een topniveau te kunnen bereiken..."

Ook Mario Been vond Drommel matig. "Er stond ontzettend veel druk op, je weet dat hij vergeleken zou worden met Unnerstall." De Duitser bewandelde in de zomer namelijk de omgekeerde weg. "Juist op het moment dat de druk het grootst is, dan moet je er eigenlijk wel staan", vindt Pérez. "Hij speelt belabberd. Maar die vergelijking met Unnerstall snap ik niet. Hij heeft het toch ook geen heel seizoen laten zien bij PSV?"

PSV betaalde in de zomer zes miljoen euro om Drommel los te weken bij FC Twente. Sindsdien hield hij in 26 Eredivisie-optredens slechts zeven keer de nul.

Lees ook: PSV gaat komende zomer ingrijpen na blijvend geschutter Drommel

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd