'El Ghazi tussen wal en schip: twee clubs willen van hem af'

4 april 2022, 13:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Anwar El Ghazi maakte afgelopen winter op huurbasis de overstap van Aston Villa naar Everton, maar komt nog zelden in de plannen voor bij zijn nieuwe club. The Toffees lijken daarom geen gebruik te willen maken van de koopclausule in de huurovereenkomst, maar ook Aston Villa wil het liefst dat de aanvaller vertrekt.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Football Insider. El Ghazi kwam in de eerste seizoenshelft niet in de plannen voor van Aston Villa, dat daarom besloot El Ghazi op huurbasis bij Everton te stallen. Villa hoopte dat Everton daar blij mee zou zijn en de aanvaller definitief in zou willen lijven, maar daar is op dit moment geen sprake van.

De kans is daarom groot dat de voormalig Oranje-international komende zomer op zoek moet naar een nieuwe club. De 26-jarige aanvaller, bij Everton ploeggenoot van Donny van de Beek, kwam tot dusverre slechts elf minuten in actie namens Everton in de Premier League. De traditionele middenmoter moet als nummer zeventien serieus vrezen voor degradatie.

Bij Aston Villa zal hij voor altijd door het leven gaan als promotieheld, dankzij zijn winnende treffer in de play-offsfinale 2019 die Aston Villa liet terugkeren in de Premier League, maar toch wil de club van hem af. In 119 wedstrijden voor Villa scoorde de oud-Ajacied 26 keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen