'Eriksen maand na rentree al op radar van Engelse topclubs'

4 april 2022, 15:50

Christian Eriksen heeft niet lang nodig gehad om aan te tonen wat hij in zijn mars heeft. De dertigjarige middenvelder overleefde afgelopen zomer een hartstilstand op het veld tijdens het EK, maar keerde begin vorige maand terug op het veld als speler van Brentford. Daar laat hij inmiddels weer wekelijks zijn klasse zien.

De Deense middenvelder maakt zoveel indruk bij Brentford, dat hij nu al op de verlanglijst van enkele topclubs staat. Zo hebben Manchester United en Tottenham Hotspur de middenvelder volgens de Daily Mail in het vizier, terwijl ook Chelsea zijn verrichtingen op de voet zou volgen. Intussen hoopt ook Brentford hem langer aan zich te kunnen binden. Daar loopt zijn contract na dit seizoen al af.

"Het is een eer dat hij voor ons speelt", aldus Brentford-coach Thomas Frank. "Het is daarom geen geheim dat ik hoop dat hij ook komend seizoen voor ons speelt. Ik weet dat Christian heel erg aan het genieten." De Londense club hoopt een streepje voor te hebben omdat hij bij Brentford de kans kreeg om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar beseft ook dat het sportief en financieel aantrekkelijker is om in de top te kunnen spelen.

De kans is dus aanwezig dat de oud-middenvelder van onder meer Ajax en Inter komend seizoen terugkeert bij Tottenham Hotspur, waar hij al 6,5 jaar speelde. Antonio Conte staat momenteel aan het roer bij de Engelse subtopper: Conte en Eriksen werkten vorig jaar nog samen bij Inter.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen