Ihattaren bij basisdebuut meteen belangrijk voor Jong Ajax

4 april 2022, 20:53

Drie dagen na zijn rentree op de Nederlandse velden verscheen Mohamed Ihattaren aan de aftrap van het thuisduel van Jong Ajax met TOP Oss. De middenvelder heeft weinig tijd nodig gehad om belangrijk te zijn voor de Amsterdamse beloften. 

Na een mislukt avontuur bij Sampdoria keerde Ihattaren in januari terug in Nederland. De oud-speler van PSV leek in eerste instantie de overstap te maken naar FC Utrecht, maar koos uiteindelijk toch voor Ajax. De Amsterdammers namen hem op huurbasis over van Juventus, dat hem van de zomer kocht van PSV. In de hoofdstad krijgt Ihattaren de kans om terug te keren naar zijn oude niveau. Erik ten Hag sprak onlangs nog weinig belovende woorden over de middenvelder, maar afgelopen vrijdag maakte hij toch echt zijn rentree op de Nederlandse velden. 

Ihattaren viel in bij Jong Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen NAC en deed dat dusdanig goed, dat hij het maandagavond in de thuiswedstrijd tegen TOP Oss vanaf het begin mocht laten zien. De Amsterdamse beloften traden aan in een ijzersterke opstelling, want naast Ihattaren verschenen ook Brian Brobbey, Kenneth Taylor en Mohamed Daramy aan de aftrap. Jong Ajax blijkt vooralsnog, niet anders dan verwacht, een maatje te groot voor de bezoekers uit Noord-Brabant. Brobbey opende de score, alvorens Taylor twee keer raak trof. Taylor maakte zijn tweede van de avond op aangeven van... Ihattaren. De Juventus-huurling draaide een vrije trap fraai op het hoofd van zijn teamgenoot, die de ruststand op 3-0 bepaalde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen