Antony kan krukken weer uit de kast halen: einde seizoen dreigt

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 april 2022 – Ajax moet het de komende weken stellen zonder uitblinker Antony. De aanvaller is geblesseerd geraakt tijdens de interlandperiode die hij afwerkte met Brazilië. Eerder leek hij al geblesseerd te zijn toen hij na afloop van De Klassieker met krukken de perszaal betrad, maar hij bleek een dag later toch fit genoeg om naar Brazilië af te reizen. Enkele dagen nadien speelde hij gewoon, maar daar heeft hij een serieuze blessure opgelopen.

Antony kan krukken weer uit de kast halen: einde seizoen dreigt

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax meldt dat Antony op zijn minst tot aan het einde van april uit de roulatie ligt met een enkelblessure, maar erkent ook dat het mogelijk al einde seizoen is voor de vleugelspeler. Ajax speelt in mei nog drie wedstrijden: uit tegen AZ, Heerenveen-thuis en op bezoek bij Vitesse. In theorie zou de aanvaller deze wedstrijden dus nog kunnen halen, maar dat is alleen in het meest gunstige scenario. Het zou dus zelfs zomaar kunnen dat Antony zijn laatste officiële wedstrijd in het shirt van Ajax al heeft gespeeld.

Antony staat namelijk naar verluidt in de belangstelling van diverse clubs. Onder meer Bayern München, PSG, Manchester United en FC Barcelona passeerden al de revue. Het is niet onaannemelijk dat hij komende zomer voor veel geld vertrekt uit Amsterdam. Tegen Feyenoord kroonde hij zich nog tot matchwinner door enkele minuten voor tijd de winnende 3-2 binnen te schieten, maar hij maakte zich ook impopulair met zijn 'toneelspel'.

Lees ook: 'Ten Hag wil Antony meenemen naar Manchester United'

Dat is dus een flinke aderlating voor Ajax, dat nog volop strijdt om de Nederlandse titel, maar Antony ook moet missen bij de bekerfinale tegen PSV. Wat het extra zuur maakt voor de Ajax-aanhang, is dat hij de blessure opliep bij een interland van het al geplaatste Brazilië tegen hekkensluiter in de poule Bolivia. 

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd