'Geruchten over FC Barcelona en Mbappé kunnen prullenbak in'

5 april 2022, 10:45

FC Barcelona kan door in ieder geval één van de vermeende zomertargets een streep zetten. Kylian Mbappé heeft nog geen knoop doorgehakt over zijn toekomst, maar weet wel dat Camp Nou géén optie is. Real Madrid en zijn huidige club Paris Saint-Germain blijven daarmee de beste papieren houden.

Het was het Franse L'Équipe dat dinsdag wist te melden dat FC Barcelona niet langer op Mbappé hoeft te hopen. Dezelfde sportkrant bracht het gerucht over de Catalaanse interesse een maand eerder juist de wereld in. De aanvaller leek zijn loopbaan bij Real Madrid voort te zetten, maar was wel bereid om naar het verhaal van Barcelona te luisteren.

Het feit dat Mbappé een langer verblijf bij PSG weer in overweging heeft genomen, zou echter betekenen dat de optie Barcelona definitief is afgevallen. De Fransman sprak eerder deze week van 'nieuwe ontwikkelingen' wat betreft zijn toekomst. "Of er een mogelijkheid is dat ik in Parijs blijf? Ja natuurlijk", zei hij in gesprek met Prime Video.

Lees ook: Mbappé verrast over toekomst: "Er zijn nieuwe ontwikkelingen"

Zoals het er nu gaat, zal de strijd om de handtekening van Mbappé - wiens contract deze zomer afloopt - gaan tussen Real Madrid en PSG. Afgelopen weekend bewees de 23-jarige sterspeler maar weer eens hoe waardevol hij voor zijn ploeg kan zijn. In de competitie won PSG met 5-1 van Lorient, en met twee goals en drie assists was Mbappé bij alle doelpunten betrokken. 

Lees ook: Deze verbluffende statistiek maakt Mbappé de toekomstige G.O.A.T.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen