Almere City houdt Maduro uit handen van PSV en andere clubs

5 april 2022 – Almere City is erin geslaagd om Hedwiges Maduro langer aan zich te binden. De assistent-trainer heeft een nieuw contract getekend waarmee hij nog twee seizoenen in zijn geboortestad werkzaam blijft. Het is een knappe zet van de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie, want de concurrentie om de handtekening van Maduro was fors.

Almere City houdt Maduro uit handen van PSV en andere clubs

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Almere City maakte de contractverlenging bekend op de eigen website. Hij koos voor een langer verblijf, ondanks 'verschillende lucratieve aanbiedingen uit binnen- en buitenland'. Eerder wees hij zijn oude club FC Groningen al af, maar ook PSV en Sparta hebben zich vervolgens gemeld. In Eindhoven kon hij aan de slag in de nieuwe staf van Jong PSV; bij Sparta is hem een functie als rechterhand van nieuwe trainer Maurice Steijn aangeboden.

Maduro heeft zijn opties afgewogen, maar verkoos Almere City uiteindelijk dus boven de Eredivisie. "Ik ben een geboren Almeerder en een gevoelsmens", zo verklaarde hij. "Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben in Almere en dat Almere nog niet klaar is met mij. Samen willen we geschiedenis blijven schrijven. De kampioenen van de Onder 21 stromen door naar de A-selectie en ik heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van deze club."

Uiteraard is ook de club zelf blij met de beslissing van Maduro. "Hedwiges heeft zich in de afgelopen jaren gemanifesteerd als een zeer talentvolle, hardwerkende trainer die zowel individueel als op teamniveau aansprekende successen heeft geboekt. Het is mooi voor de club én voor Hedwiges dat hij zich verder kan ontwikkelen in een omgeving die goed bij hem past. Zijn prestaties, uitstraling en sympathieke karakter maken hem tot een geweldige ambassadeur van club en stad en dus is iedereen in Almere gelukkig met zijn contractverlenging."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd