Feyenoord heeft Slavia Praag-spits op het lijstje: '100% bevestigd'

5 april 2022, 16:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft Petar Musa (24) op de scoutingslijstjes staan. De spits van Slavia Praag is momenteel uitgeleend aan Boavista, waar hij veel indruk maakt. Daardoor zijn niet alleen de Rotterdammers geïnteresseerd, maar ook Benfica, FC Porto, Sporting Portugal en Anderlecht volgen zijn verrichtingen op de voet. 

Dat meldt een journalist uit zijn thuisland Kroatië en is inmiddels gecheckt door het doorgaans betrouwbare 1908.nl. Volgens dat medium staat Musa daadwerkelijk op de lijstjes in Rotterdam-Zuid en is dat door '100% door mensen binnen de Liga Portugal bevestigd', zo staat te lezen.

Feyenoord heeft met Bryan Linssen en Cyriel Dessers momenteel twee diepe spitsen, maar laatstgenoemde is gehuurd van RC Genk en aan de Belg hangt bovendien een fors prijskaartje. De elfvoudig international van Kroatië zal ook niet gratis zijn, maar een sterke, definitieve eerste spits kan de ploeg van Arne Slot anderzijds ook goed gebruiken.

Lees ook: Linssen laat zich eindelijk gelden met treffer: "Dat is frustrerend"

De Kroatische spits kwam in 2017 binnen bij Slavia Praag – toevalligerwijs de toekomstige tegenstander van Feyenoord in de kwartfinale van de Conference League – maar speelde slechts 36 officiële wedstrijden (11 goals) voor die club. In de tussentijd maakte hij minuten bij onder meer Union Berlin en Slovan Liberec, alvorens hij aan Boavista werd verhuurd. Daar kwam hij tot elf treffers en drie assists in 28 optredens dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen