"Of Malacia klaar is voor een stap hogerop? Honderd procent"

6 april 2022, 08:51

De 22-jarige Tyrell Malacia maakt dit seizoen weer een grote ontwikkeling door. Niet alleen bij Feyenoord; ook in het Nederlands elftal heeft hij zich inmiddels laten zien - met name tijdens zijn basisplaats tegen Duitsland. Giovanni van Bronckhorst, de trainer die hem bij Feyenoord liet debuteren, stelde dat de linksback 'honderd procent' klaar is voor een stap hogerop. 

"Als je zo tegen Duitsland kan spelen, kan je natuurlijk een niveau hoger aan", begon Van Bronckhorst, momenteel hoofdtrainer van Rangers FC, in gesprek met Voetbal International. "Ik vind het wel leuk, omdat ik veel in Tyrell herken. Hij volgt de route die ik ook heb afgelegd: academie, Feyenoord 1 en dan is de stap naar het buitenland de volgende."

Aan die stap is hij inmiddels toegekomen. "Hij zit nu al lang bij Feyenoord, op een gegeven moment voel je dat de tijd rijp is. Dan ga je op een hoger niveau spelen met betere medespelers en trek je jezelf aan dat niveau op. Zo deed hij het al bij het Nederlands elftal. Als je mij vraagt of Tyrell klaar is voor een stap hogerop, zeg ik: honderd procent."

Veel interesse

Afgelopen zomer was er een interesse van Club Brugge, maar Voetbal International weet dat die club nu geen kans meer zou maken. Volgens zaakwaarnemer Ali Dursun zijn er 'clubs van een groter kaliber' die de linksback op de voet volgen. De kans is dan ook groot dat hij komende zomer inderdaad een stap zal maken. Malacia's contract loopt nog tot medio 2024. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen