'St. Juste gewild: sprintkanon op radar van Engelse en Duitse clubs'

6 april 2022 – Jeremiah St. Juste mag rekenen op veel interesse. De verdediger zou bij Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, West Ham United en Leicester City op de radar staan als ideale zomerversterking. De Nederlander is de snelste speler van de Bundesliga en dat zorgt voor veel belangstelling. De mandekker liep 36,63 kilometer per uur, geen enkele speler in Duitsland haalde dit seizoen een hogere sprintsnelheid.

'St. Juste gewild: sprintkanon op radar van Engelse en Duitse clubs'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De interesse is enigszins opvallend, omdat St. Juste dit seizoen nauwelijks in actie kwam door een schouderblessure. De teller staat op acht competitiewedstrijden voor Mainz dit seizoen. In totaal speelde hij 69 wedstrijden voor de middenmoter, waarin hij drie keer scoorde en evenveel assists gaf. De blessure en het gebrek aan speeltijd zouden geïnteresseerde clubs dus niet afschrikken, waardoor Mainz de komende maanden handenwrijvend kan wachten tot de eerste biedingen binnenstromen.

St. Juste maakte in de zomer van 2019 de overstap van Feyenoord naar Mainz, waar hij komende zomer dus kan vertrekken. De Nederlander brak door bij SC Heerenveen, waar hij de jeugdopleiding doorliep en dus debuteerde in de hoofdmacht. Na 75 wedstrijden in het pompeblêdenshirt maakte hij de overstap naar Rotterdam, waar hij tot vijftig wedstrijden kwam voor de Duitse club hem oppikte voor acht miljoen euro.

Dortmund werd afgelopen zomer ook al genoemd als mogelijke bestemming, maar destijds wist Mainz hem aan zijn contract te houden. Of dat na he huidige seizoen ook gaat lukken, is nog maar de vraag. Het is in ieder geval duidelijk dat St. Juste er bij meerdere clubs uitstekend opstaat. Bovendien clubs die wel wat geld te besteden hebben.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd