Klopp looft concurrent Guardiola en hekelt 'bizarre' Haaland-soap

6 april 2022, 21:26

Jürgen Klopp is lovend over Pep Guardiola. Komend weekend nemen Liverpool en Manchester City het in een onderling duel tegen elkaar op. Momenteel staat de club van de Spanjaard in de titelstrijd op voorsprong met één punt verschil, maar de Duitser kan er dus met zijn ploeg overheen gaan als het wint.

"City is uitzonderlijk goed en Pep is de beste trainer van de wereld. Die ploeg analyseren is een mix van werk en plezier. Geweldig om naar te kijken, maar ik moet ook een manier vinden om die ploeg te ontregelen", trapt Klopp af op de persconferentie. De Duitse oefenmeester probeert zich in de rol van underdog te wurmen, terwijl zijn ploeg al tien competitiewedstrijden op rij won. In die wedstrijden kreeg de ploeg slechts twee doelpunten om de oren.

"Het beste team ter wereld verslagen is een uitdaging, maar we kunnen dat. Het is alleen heel moeilijk. Het is bijna onmogelijk om kampioen te worden, maar op een of andere manier moet het wel kunnen lukken", vervolgt de Duitse oefenmeester, die weet dat Manchester City de komende zomer weer flink wil investeren in de ploeg. Erling Haaland wordt genoemd als topprioriteit, maar er zijn meerdere kapers op de kust voor de Noor.

Klopp ergert zich daaraan, liet hij weten. "Het is een circus. De bedragen zijn bizar. We gaan ons daar niet mee bemoeien, wij maken geen enkele kans. Zulke bedragen zijn niet meer leuk", aldus de trainer. Met een transfersom, tekenbonussen en salaris zou de spits meer dan driehonderd miljoen euro moeten kosten, meldden Engelse media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen