Feyenoord concurreert met Portugese top om Slavia-wissel

6 april 2022, 22:12

Terwijl de naam van Jørgen Strand Larsen de laatste weken rondzingt in Rotterdam, houdt Feyenoord meerdere opties open. Volgens het, als het om Feyenoord gaat, goed ingelichte 1908.nl volgt de club Petar Musa op de voet. Dat is overigens wel een enigszins opvallende naam, gezien Musa de afgelopen periodes steeds niet in de plannen voorkwam van Feyenoord-opponent Slavia Praag.

Musa staat nog onder contract bij Slavia Praag, waarvoor hij in het verleden een kleine veertig keer in actie kwam, maar werd de laatste jaren steeds uitgeleend. Vorig jaar speelde hij nog in de Bundesliga op huurbasis voor Union Berlin, maar dit seizoen heeft hij de doelpuntenmachine weer aangeslingerd op huurbasis voor Boavista in de Portugese competitie.

De Kroatische spits maakte al tien goals en gaf twee assists voor de middenmoter en kan daardoor naar verluidt op veel Portugese interesse rekenen. Kroatische media melden namelijk dat Musa wordt gevolgd door Benfica, FC Porto en Sporting Clube de Portugal. Daarnaast zouden ook Feyenoord en Anderlecht hem hoog op het lijstje hebben staan. De interesse van Feyenoord is dus bevestigd door 1908.nl.

Daarnaast meldt Feyenoord Transfermarkt dat de Rotterdamse club niet concreet bezig is met Strand Larsen, ondanks dat dat wel werd gesuggereerd. Musa moet als goedkopere optie gelden, maar het is nog niet zeker of Feyenoord ook daadwerkelijk een poging gaat wagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen