Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Slavia

7 april 2022, 07:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Coach Arne Slot van Feyenoord houdt in de kwartfinale van de Conference League vast aan de vertrouwde namen. In eigen huis tegen Slavia Praag krijgt Cyriel Dessers dus opnieuw de voorkeur boven concurrent Bryan Linssen, die het de laatste weken moet doen met een rol op het tweede plan. Tot voor kort waren de rollen nog omgedraaid.

In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad wordt Dessers zoals de laatste weken geflankeerd door Luis Sinisterra en Reiss Nelson. Dat betekent dat laatstgenoemde opnieuw de voorkeur krijgt boven concurrent Alireza Jahanbakhsh, die tot dusverre een teleurstellende terugkeer in Nederland beleeft. Arsenal-huurling Nelson wordt eveneens boven miljoenenaanwinst Patrik Walemark verkozen.

Rechts in de achterhoede kiest Slot noodgedwongen voor Marcus Pedersen. De Noorse rechtsback maakte in zijn eerste weken als Feyenoorder veel indruk, maar verloor zijn plek onlangs aan Lutsharel Geertruida. Het jeugdproduct van de Rotterdammers kampt met een blessure, waardoor hij de kwartfinale van de Conference League mist. Achter defensiespelers Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia bewaakt Ofir Marciano het doel.

Op het middenveld is er zoals verwacht geen plaats voor aanvoerder Jens Toornstra. De middenvelder zit op de bank omdat Slot kiest voor Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü en Guus Til.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen