Vier spelers weg bij FC Utrecht? "We willen hem graag behouden"

7 april 2022, 21:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Technisch directeur Jordy Zuidam houdt serieus rekening met vier uitgaande transfers komende zomer. Bart Ramselaar wordt door meerdere clubs in de gaten gehouden, terwijl Joris van Overeem, Eric Oelschlägel en Simon Gustafson ook bezig lijken aan hun laatste maanden bij FC Utrecht.

De Zweedse middenvelder wil volgens de beleidsbepaler 'een andere stap' maken. "De komende periode moet blijken welke stap hij gaat maken. Maar zolang hij geen stap heeft gemaakt, blijft alles mogelijk", doelt Zuidam bij FC Utrecht TV op een langer verblijf van Gustafson, die een contract heeft tot het einde van het seizoen. De kans dat hij een nieuw contract gaat ondertekenen in de Galgenwaard lijkt klein, aangezien hij dit seizoen niet zeker is van een basisplaats.

Wie wel wekelijks aan de aftrap verschijnt, is Ramselaar. Hij ligt nog één seizoen vast in de Domstad. Mocht FC Utrecht nog iets aan hem willen verdienen, dan moet hij in de zomer verkocht worden of een nieuw contract tekenen. "Los van dat hij een heel goede bijdrage heeft voor het elftal, is hij ook een speler met waarde", erkent Zuidam. "We weten allemaal dat het belangrijk is voor FC Utrecht om transfers te doen, om een gezond bedrijf te hebben."

Een andere middenvelder die op weg naar de uitgang lijkt, is Van Overeem. Hij zou aan de vooravond staan van een Israëlisch avontuur bij Maccabi Tel Aviv. "Hij heeft aangegeven heel graag een buitenlands avontuur aan te willen gaan, maar wij willen hem graag behouden en hebben hem een langdurig aanbod gedaan. Hij is nu aan zet", aldus de technisch directeur, die ook verwacht dat reservedoelman Oelschlägel vertrekt. "Hij wil graag spelen. De kans is groot dat hij een andere stap gaat maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen