Mvogo blij na 'vreemde week': "Een beloning voor het hele team"

7 april 2022, 23:50

Yvon Mvogo is een tevreden man na het doelpuntloze gelijkspel tegen Leicester City. De doelman kreeg onder de lat de voorkeur boven Joël Drommel, die dit hele seizoen al een onzekere indruk maakt bij PSV. De Zwitserse goalie deed het naar behoren al was het geen hele drukke avond. Door de remise mogen beide ploegen nog hopen op de halve finale van de Conference League.

"Dit is een beloning voor het hele team, we hebben gerend en gevochten. Het was een zware wedstrijd, maar die heb je soms. Ik ben blij voor het team", doelt hij voor de camera van ESPN op de goede uitgangspositie. De Eindhovenaren kunnen de klus tegen de Engelse club nu in het eigen Philips Stadion klaren volgende week. De kans lijkt groot dat Mvogo ook dan weer onder de lat staat bij de Eredivisionist.

"Het was een vreemde week. Als keeper weet je dat je altijd klaar moet zijn, want er kan van alles gebeuren. Dat was nu het geval. Ik ben blij dat ik op het veld mocht staan", vertelt Mvogo, die afgelopen seizoen nog de eerste doelman was bij PSV. Deze voetbaljaargang moet de huurling van RB Leipzig genoegen nemen met een plek op de reservebank. Drommel werd voor vier miljoen euro overgenomen en kreeg lang het vertrouwen, maar nu kreeg de Zwitser toch de kans.

"Ik ben blij dat ik wat speelminuten kreeg. Ik wist dat ik vandaag veel te doen zou krijgen, dat is voor een keeper makkelijker. Of ik er volgend weekend weer sta? Dat moet je aan de trainer vragen", aldus Mvogo, die zelf duidelijk hoopt van wel: "Ik ben er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen