Slavia-trainer genoot van sfeer in volle Kuip: "Leek wel een orkaan"

8 april 2022 – Jindrich Trpisovsky kijkt met een goed gevoel terug op de heenwedstrijd tussen Feyenoord en Slavia Praag. De trainer van de Tsjechen zag zijn ploeg met een 3-3 gelijkspel vertrekken uit De Kuip. Trpisovsky zag dat zijn ploeg het lastig had met de sfeer in Rotterdam-Zuid.

Slavia-trainer genoot van sfeer in volle Kuip: "Leek wel een orkaan"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Deze omgeving was nu echt een enorm voordeel voor Feyenoord", liet Trpisovsky na afloop weten op de website van Slavia. "Als de scheidsrechter een beslissing moet nemen, is het hier net een orkaan. We hebben allemaal gezien was de 2-2 met de wedstrijd deed, dat was zeker niet gemakkelijk voor mijn jongens. De wedstrijd van volgende week zal ook uitverkocht zijn, dat is een voordeel voor ons. Onze fans zullen daar van genieten."

Trpisovsky ging ook nog in op het opstootje in de rust, waarbij Feyenoord-assistent Marino Pusic een directe rode kaart kreeg. "Ik wilde de boel graag kalmeren, maar zag dat er al veel spelers bij betrokken waren. Ik zag dat een speler van ons bij de keel werd gepakt en probeerde erger te voorkomen. Ik wilde onze spelers weghouden en zorgen dat ze geen kaarten kregen. Uiteindelijk kalmeerde alles en hebben we elkaar de hand geschud."

Volgende week donderdag werken Slavia en Feyenoord om 21.00 uur de return af in de Eden Aréna. Daar moet blijken wie zich in de halve finale van de Conference League gaat melden. "Er is nog helemaal niets gespeeld en we gaan ons nu richten op de return", aldus Trpisovsky, die zin heeft in de tweede ontmoeting tussen beide ploegen. "Het wordt in ons stadion beslist. Ik hoop dat het net zo'n hoogstaande wedstrijd wordt als de eerste."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd