'Feyenoord denkt aan transfervrije komst Ajax-spits Danilo'

8 april 2022 – Danilo Pereira is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Ajax, maar blijft mogelijk actief in de Nederlandse top. Volgens 1908 zingt de naam van de 23-jarige Braziliaanse spits rond bij Feyenoord.

'Feyenoord denkt aan transfervrije komst Ajax-spits Danilo'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Feyenoord zet op de achtergrond in op zijn komst - meerdere bronnen van buitenaf komen met deze info. Danilo is van de zomer transfervrij over te nemen, maar er is nog niets zeker', zo schrijft 1908 op Twitter.

Danilo beschikt bij Ajax over een aflopend contract en heeft aangegeven na dit seizoen aan de slag te willen bij een club waar hij meer aan spelen toekomt. De aanvaller, dit sinds 2017 op de loonlijst staat bij Ajax, komt in Amsterdam weinig aan spelen toe. Achter Sébastien Haller en Brian Brobbey is hij de derde spits. In de competitie kwam hij dit seizoen tot dertien optredens, waarvan slechts één als basisspeler.

Bij Feyenoord lonkt mogelijk meer speeltijd voor Danilo. De Rotterdammers zijn voor volgend seizoen nog op zoek naar een aanvaller. Cyriel Desssers kan definitief worden overgenomen van KRC Genk, maar voor zijn komst moet liefst vier miljoen euro worden neergeteld. Voor Danilo, die vorig seizoen tijdens op huurbasis zeventien competitiedoelpunten maakte voor FC Twente, hoeft geen transfersom te worden betaald.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd