'Scouts zagen CL-hoofdrol: Ten Hag mag hopen op Danjuma'

8 april 2022, 17:18   Bijgewerkt: 8 april 2022, 17:31

De strijd om Arnaut Danjuma lijkt los te gaan barsten. De Oranje-international blijft goed presteren bij Villarreal, wat uiteraard bij andere grote clubs opvalt. Zo zagen scouts van Manchester United afgelopen woensdag live hoe hij zich in de Champions League tot matchwinner kroonde in het duel met Bayern München. 

Het was althans The Daily Mail dat meldde dat Danjuma tijdens die wedstrijd door Manchester United bekeken werd. De club is op de achtergrond al druk bezig met het komende seizoen, waar Ajax-trainer Erik ten Hag mogelijk aan het roer zal staan. Er wordt gespeculeerd dat hij Antony vanuit Amsterdam mee wil nemen, maar ook Danjuma zou een optie voor zijn voorhoede kunnen zijn.

United lijkt echter niet de enige kandidaat om Danjuma over te nemen van Villarreal. Al een jaar lang klinken verhalen dat Liverpool zijn ontwikkelingen in Spanje goed in de gaten houdt en transferspecialist Fabrizio Romano berichtte eerder dat hij bij meerdere Engelse topclubs op de radar zou staan. Danjuma's contract loopt nog tot medio 2026 en zou een afkoopclausule van ruim 76,5 miljoen euro bevatten. 

Danjuma is bezig aan een ongekend eerste seizoen in Spanje, nadat hij vorig seizoen nog met Bournemouth in de Engelse Championship speelde. Na twintig wedstrijden staat hij op acht goals en drie assists in La Liga, maar vooral zijn statistieken in de Champions League zijn indrukwekkend. Zijn goal tegen Bayern was alweer de zesde in negen wedstrijden, waarmee hij clubtopscorer aller tijden is in dat toernooi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen