Salah houdt kaken stijf op elkaar over toekomst bij Liverpool

9 april 2022, 14:28

Mohamed Salah wil niets kwijt over de contractonderhandelingen die hij voert met Liverpool. De speler en club zijn al geruime tijd in gesprek over een nieuwe verbintenis, maar nog altijd is er geen witte rook. Of de partijen zoals her en der wordt beweerd nader tot elkaar zijn gekomen, wil Salah bevestigen noch ontkennen.

Salah beschikt bij Liverpool over een contract dat nog ruim een jaar doorloopt, tot de zomer van 2023. Omdat er nog geen sprake is van een akkoord over een langere samenwerking, is de Egyptische aanvaller de voorbije tijd in verband gebracht met een vertrek uit Liverpool. FC Barcelona en Juventus zouden Salah willen binnenhalen, maar voorlopig zitten zij in de wachtkamer.

Op dit moment onderhandelt Salah nog met Liverpool, dat zijn sterspeler tot het einde van zijn carrière op Anfield wil houden. "Het is een gevoelige kwestie", zegt Salah tegen Sky Sports over de onderhandelingen. De aanvaller vindt het niet de tijd om te praten over zijn toekomst. Wat wil hij er wel over kwijt? "Niet veel, om eerlijk te zijn. Maar wat ik wel kan zeggen, is dat er veel dingen zijn waar mensen niets vanaf weten."

Ook op de vraag of hij er vertrouwen in heeft dat het tot een akkoord komt met Liverpool, geeft Salah geen duidelijk antwoord. "Daar kan ik geen ja en en geen nee op zeggen. Maar ik heb al vaker verteld wat ik wil. Ik kan er op dit moment niet te diep op ingaan, want het is een gevoelige kwestie" herhaalt de aanvaller. "Het team moet winnen, het moet niet over mijn contract gaan. Ik focus me op het team, daar gaat het om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen