Zeer frustrerende middag Bergwijn, Becker onsterfelijk in Berlijn

9 april 2022, 20:23

Hoewel zijn club Tottenham Hotspur een uitstekende middag kende (4-0 zege op Aston Villa), werd het wederom een zeer frustrerende dag voor Steven Bergwijn. De Nederlander blonk voor het nationale team uit tegen Denemarken en Duitsland, maar moet bij Tottenham nog altijd de bank warmhouden. Tot overmaat van ramp zag hij ook nog eens zijn concurrenten op de flank uitblinken.

Tottenham kon profiteren van de misstap van Arsenal eerder op zaterdag en de vierde plek, die recht geeft op Champions League-voetbal, steviger in handen nemen. Dat deed het dus zonder Bergwijn en ook voormalig Ajacied Davinson Sánchez zat op de bank. Heung-Min Son was, zoals wel vaker dit seizoen, de absolute uitblinker met een hattrick.

De kans dat Bergwijn de concurrentiestrijd van Son gaat winnen, is nihil, maar ook zijn andere concurrent Dejan Kulusevski maakte een goede beurt bij Antonio Conte. Hij was namelijk verantwoordelijk voor een doelpunt en gaf ook nog een assist bij een van de goals van Son. Toen de Zuid-Koreaan er twaalf minuten voor tijd af werd gehaald, kwam niet Bergwijn, maar Lucas Moura in de ploeg. Uiteindelijk kwam Bergwijn pas vijf minuten voor tijd binnen de lijnen. 

Heldenrol Becker

In Duitsland stond de Berlijnse derby tussen Hertha BSC en Union Berlin op het programma. In die wedstrijd heeft de Nederlander Sheraldo Becker zich onsterfelijk gemaakt door de grote rivaal een volgende harde tik te geven in de degradatiestrijd. In de met 1-4 gewonnen wedstrijd gaf Becker een puntgave assist bij de openingsgoal en vervolgens was hij ook nog verantwoordelijk voor de beslissende 1-3 met een goal. Hertha ziet de problemen hierdoor toenemen en staat nu op de zeventiende plek in de Bundesliga, waarmee het virtueel degradeert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen