Ronaldo diep door het stof na schandalige actie: 'Niet makkelijk'

10 april 2022, 08:36

Cristiano Ronaldo (37) is zaterdagavond laat diep door het stof gegaan. De Portugese aanvaller was zijn frustraties na de 1-0 nederlaag bij Everton niet de baas en sloeg daarop de telefoon van een supporter uit de handen. Inmiddels heeft hij zijn excuses aangeboden aan de desbetreffende fan.

'Het is nooit gemakkelijk om met je emoties om te gaan, zeker niet op de moeilijke momenten, zoals die waarmee wij werden geconfronteerd na het duel met Everton', begint Ronaldo zijn statement op Instagram over zijn eigen actie. Na de wedstrijd liep hij langs de supporter, waarna duidelijk zichtbaar was dat hij de telefoon uit diens handen sloeg.

'Desondanks moeten we altijd respectvol en geduldig blijven en het goede voorbeeld geven aan alle jongeren die van voetbal houden. Ik wil dan ook mijn excuses aanbieden voor mijn woede-uitbarsting en, als het mogelijk is, wil ik deze fan uitnodigen om de eerstvolgende wedstrijd op Old Trafford te bekijken als teken van mijn fair play en sportiviteit', schrijft Ronaldo.

Bekijk ook?: Ronaldo mept uit frustratie telefoon van fan kapot

Hoewel Ronaldo over het eventueel vergoeden van de telefoon niet rept, is de kans groot dat hij dat tijdens de wedstrijd die op Old Trafford gekeken mag worden door de supporter, alsnog regelt. Vlak voor tijd pakte de geïrriteerde Ronaldo ook nog een gele kaart op Goodison Park. In de Engelse media lag de Portugees na zijn actie meteen onder vuur, mogelijk is dat hiermee verholpen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen