De Bruyne geniet van gelijkspel: "Zo moeten we elke week spelen"

10 april 2022 – Kevin De Bruyne genoot zondag tijdens de wedstrijd tussen Manchester City en Liverpool. De aanvallende middenvelder had graag gewonnen, maar de wedstrijd eindigde in 2-2. De Belg kwam met zijn ploeg twee keer op voorsprong, maar Liverpool kwam dus ook tweemaal langszij.

De Bruyne geniet van gelijkspel: "Zo moeten we elke week spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Bruyne zorgde na vijf minuten voor de openingstreffer. Het bleek het startsein van een geweldige wedstrijd van de voetballer. "Ik voel me goed en fit", vertelt De Belg in gesprek met Play Sports. "Ik denk dat iedereen zich uiteindelijk wel kan vinden in dit eindresultaat. Als er een ploeg mag balen van dat resultaat, dan zijn wij dat." Hij genoot van de topper, ondanks het puntverlies. "Zowel aanvallend als verdedigend was dit een hele goede wedstrijd van ons. Zo moeten wij elke week spelen, dat is echt genieten."

Manchester City kwam twee keer op voorsprong en leek ook een derde keer te kunnen juichen. Raheem Sterling werkte de bal tegen de touwen, maar hij bleek buitenspel te staan. Daarna kreeg ook Riyad Mahrez nog een serieuze kans, na een uitstekende pass van de Belgische speler. "Jammer, hè? Als Mahrez hem over de keeper stift, is het een prachtige treffer en wordt hij de matchwinner."

De Algerijn wist de keeper niet te verschalken, waardoor beide ploegen een punt over hielden aan de geweldige wedstrijd. Daardoor blijft het gat tussen beide ploegen één punt in het voordeel van de club uit Manchester. Over een week staan de teams weer tegenover elkaar, dan in de halve finale van de FA Cup. "Ik hoop dat we dit seizoen een paar titels kunnen veroveren", besluit De Bruyne.

Reacties

Premier League

gerelateerd