Duel in België loopt compleet uit de hand: fans zorgen voor staking

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 april 2022 – De wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Beerschot heeft het einde niet gehaald. Supporters van de bezoekende ploeg bestormden in de slotfase van de wedstrijd het veld en gingen op de vuist met fans van de thuisploeg. De arbitrage zag geen andere mogelijkheid dan de wedstrijd staken.

Duel in België loopt compleet uit de hand: fans zorgen voor staking

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De politie moest er zelfs aan te pas komen bij de Belgische koploper, dat in de slotfase nog wat hoopte te doen aan het 0-0 gelijkspel. Omdat Club Brugge een overwinning boekte, bedraagt het verschil op de ranglijst met het ingaan van de play-offs nog slechts drie punten. Union Saint Gilloise mag echter hopen op bonuspunten. Omdat de fans van Beerschot zich opnieuw misdroegen, is de kans volgens Het Laatste Nieuws aanwezig dat Union een overwinning cadeau krijgt.

De supporters van Beerschot staken ook vuurwerk af, waardoor er een grimmige sfeer ontstond. Het is niet duidelijk of de politie personen heeft aangehouden.

Union is het seizoen desondanks geëindigd als koploper van België. In de play-offs moet de stuntploeg, die afgelopen seizoen promoveerde naar het hoogste niveau, de uitstekende prestaties in de eerste 34 speelronden bekronen. Union neemt het in de kampioenspoule op tegen Club Brugge, FC Antwerp en RSC Anderlecht.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd