Chelsea-trainer Tuchel gooit de handdoek bijna al in de ring

11 april 2022 – Chelsea zegevierde afgelopen zaterdag met 0-6 tegen Southampton en beleefde daarmee een uitstekende generale voor de tweede ontmoeting met Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League. Daarin moeten de Londenaren een 3-1 achterstand goed zien te maken. Trainer Thomas Tuchel lijkt er niet heel veel vertrouwen in te hebben.

Chelsea-trainer Tuchel gooit de handdoek bijna al in de ring

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tegen alle verwachtingen in leidde Tuchel Chelsea in het afgelopen seizoen naar de eindzege van de Champions League. Dat maakte de Londense ploeg vanzelfsprekend tot een van de favorieten voor de eindzege dit seizoen. Niet in de laatste plaats omdat Chelsea zich verder wist te versterken met onder meer Romelu Lukaku. De Belg keerde voor een slordige 113 miljoen euro terug bij de club waar hij tussen 2011 en 2014 ook al actief was. Maar succesvol is zijn terugkeer vooralsnog niet. Lukaku moet het de laatste tijd doen met een rol op het tweede plan. In Madrid ontbreekt hij wegens een zere achillespees.

Lees ook: Teleurstellingen bij Chelsea stapelen zich op voor Lukaku

Een streep door de rekening voor Chelsea, dat op jacht moet naar doelpunten. Tuchel realiseert zich dat zijn ploeg en hij voor een loodzware klus staan. ''Het wordt een enorme uitdaging voor ons in Bernabéu'', citeerde Voetbal International de Duitse oefenmeester tijdens zijn persconferentie. ''Daar winnen, met minstens twee goals verschil, is heel moeilijk, bijna onmogelijk. We moeten onszelf overtreffen.'' Tuchel gooit de handdoek nog net niet in de ring. ''We hebben een fantastisch script nodig. Dromen mag altijd en soms is het belangrijk om een bepaalde voorstelling van iets te maken, maar het verandert niets aan het feit dat we heel hard moeten werken en veel moeten investeren.''

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd