Door Feyenoord gepolste Zoet (31) kan ook in Italië blijven

12 april 2022 – Feyenoord heeft zich georiënteerd op de komst van Jeroen Zoet (31), maar de Nederlandse sluitpost heeft meer opties. Zijn huidige werkgever La Spezia heeft de doelman namelijk ook de aanbieding gedaan om voor twee seizoenen bij te tekenen.

Door Feyenoord gepolste Zoet (31) kan ook in Italië blijven

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagochtend althans. Zoet heeft een aflopend contract bij de Italiaanse Serie A-club, maar die heeft hem een nieuwe tweejarige verbintenis aangeboden. 'Feyenoord wil weten of hij daar op in gaat of dat een avontuur in de Kuip een optie voor hem is', schrijft de ochtendkrant daarover. Via het doorgaans goed ingevoerde 1908 kwam de naam van Zoet maandagavond naar buiten. 

Door de blessure van Justin Bijlow moet Feyenoord momenteel terugvallen op Ofir Marciano, maar de Israëlische sluitpost maakt geen geweldige indruk. Daardoor heeft men in Rotterdam-Zuid besloten om verder te kijken voor het volgende seizoen. Eerder werd ook de Roemeen Valentin Cojocaru al gepresenteerd als stand-in van Marciano.

Lees ook: 'Feyenoord komt in zoektocht naar keeper uit bij Zoet'

Zoet in Oranje
Zoet kende na een verhuurperiode zijn doorbraak bij PSV, waar hij in 2020 zijn basisplaats verloor. Om uitzicht te houden op het EK stapte hij tijdelijk over naar FC Utrecht, maar omdat het eindtoernooi werd verplaatst door corona, had die stap uiteindelijk geen nut. Daarna verkaste hij naar het Italiaanse Spezia, maar met zestien officiële optredens is dat nog geen onverdeeld succes. Toch wil die club hem dus ook nog graag behouden.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd