Goed blessurenieuws Ajax richting bekerfinale tegen PSV

15 april 2022, 12:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Goed nieuws voor Ajax: verdediger Lisandro Martinez (24) is vermoedelijk op tijd voor voor de bekerfinale tegen PSV. De Argentijn kampt(e) met een hamstringblessure, maar is dinsdag teruggekeerd op het trainingsveld.

De Telegraaf schrijft dat Martinez dinsdag weer meetraint met de hoofdmacht van Erik ten Hag, die de afgelopen weken met Perr Schuurs in het centrum van de verdediging speelde naast Daley Blind of Jurriën Timber. De jonge centrale verdediger kampte eerder ook met wat pijntjes, waardoor hij zijn interlands met Oranje moest laten schieten, maar is inmiddels weer helemaal fit.

Voor het treffen met PSV zijn Antony, Zakaria Labyad, Remko Pasveer en Sean Klaiber in elk geval niet inzetbaar, achter de namen van Devyne Rensch en Noussair Mazraoui staat nog een vraagteken. Ook Martinez is volgens de ochtendkrant nog niet waar hij moet zijn, maar de kans is wel groot dat hij het duel in De Kuip haalt - mits hij de trainingen goed doorstaat.

Lees ook: Puzzelen voor Ajax: 'vraagteken achter betrouwbaar blok'

Ajax-achterhoede

Verder is het nog even de vraag hoe de achterhoede van Ajax eruit zal zien tegen PSV. Nicolas Tagliafico viel tegen Sparta Rotterdam met een hoofdwond uit en werd toen vervangen door Kenneth Taylor. De smaken zijn beduidend minder voor trainer Ten Hag, zeker als Mazraoui en Rench de clash met PSV uiteindelijk niet halen. Daardoor is de terugkeer van Martinez extra goed nieuws voor Ten Hag.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen