Hiddink (75) weer aan de slag: terugkeer bij Curaçao lonkt

12 april 2022 – Guus Hiddink staat voor een verrassende terugkeer bij Curaçao. De 75-jarige trainer was in 2020 en 2021 al werkzaam als bondscoach én technisch directeur van het land en zou die laatste functie nu weer op kunnen pakken. De gesprekken tussen beide partijen zouden in een vergevorderd stadium zijn.

Hiddink (75) weer aan de slag: terugkeer bij Curaçao lonkt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat bevestigde een woordvoerder van de Cuaraçaose voetbalbond FFK aan de NOS. Hiddinks vorige dienstverband bij die bond kwam vroegtijdig ten einde. Hiddink raakte besmet met het coronavirus, werd tijdelijk vervangen door Patrick Kluivert en kondigde vervolgens aan definitief een punt te zetten achter zijn trainerscarrière. Toch lijkt nu - weliswaar niet als bondscoach - opnieuw aan de slag te gaan.

Op het moment dat Hiddink vorig jaar afscheid nam van Curaçao, was al bekend dat het land niet op het WK in Qatar actief zou zijn. Wel begint het land in juni aan de groepsfase van de CONCACAF Nations League. Honduras en Canada zijn daarin de tegenstanders. 

PSV
Eerder werd ook al bekend dat Hiddink vanaf komend seizoen een rol zal gaan vervullen bij PSV. Hierover zei hij zelf echter al dat dat niet heel veel voorstelt. De ervaren Hiddink zal als klankbord dienen voor de volgend seizoen debuterende hoofdtrainer Ruud van Nistelrooy. Of en hoe hij die twee functies gaat combineren, is nog niet duidelijk. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd