Volgende klap PSV: ernstige blessure Boscagli in cruciale week

12 april 2022 – In aanloop naar een cruciale week heeft PSV wederom erg slecht nieuws te horen gekregen. Olivier Boscagli heeft een ernstige blessure opgelopen en heeft zijn laatste wedstrijd van het seizoen hoogstwaarschijnlijk al gespeeld. Dat meldden verschillende media dinsdagavond, onder wie het Eindhovens Dagblad

Volgende klap PSV: ernstige blessure Boscagli in cruciale week

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Boscagli kwam afgelopen zondag in het competitieduel tegen RKC Waalwijk lelijk in botsing met Jens Odgaard, waarna die wedstrijd er voor hem op zat. Verschillende media claimen inmiddels dat zijn kwetsuur nog serieuzer is dat dan. Het is nieuws dat PSV er niet bij kan hebben in een cruciale week met de Conference League-return tegen Leicester City op donderdag en de bekerfinale tegen Ajax op zondag. 

Daar komt bij dat de Eindhovenaren sowieso al niet breed in de verdedigers zaten. Afgelopen zondag was Boscagli één van de slechts vijf verdedigers in de wedstrijdselectie. Wel lijken André Ramalho, Jordan Teze en wellicht ook Armando Obispo op tijd hersteld te zijn van hun blessures om het gemis van Boscagli op te vangen. Daartegenover staat weer dat ook Noni Madueke deze week niet in actie zal komen

Persconferentie
Woensdagmiddag zal trainer Roger Schmidt in aanloop naar de return tegen Leicester zijn gebruikelijke persconferentie geven. Ongetwijfeld zal de blessure van Boscagli daar verder besproken worden. 

Reacties

PSV

gerelateerd