Waarom Feyenoord stiekem hoopt dat Real Mallorca degradeert

13 april 2022, 08:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Mallorca promoveerde vorig seizoen terug naar het hoogste niveau van Spanje. Na een uitstekende start is het inmiddels alsnog in degradatienood terechtgekomen. De eilandclub staat nog één punt boven de degradatiestreep en hoopt degradatie af te wenden. Die hoop wordt niet gedeeld door Feyenoord, gezien zij er belang bij hebben als de club wel degradeert.

Dat meldt het Spaanse medium Marca althans. Feyenoord zou namelijk interesse hebben in de diensten van het Zuid-Koreaanse talent Kang-In Lee. Mocht Mallorca degraderen van het hoogste niveau van Spanje, dan zal de middenvelder annex aanvaller voor een bescheiden bedrag op te pikken zijn. Mocht Mallorca het wel halen, dan verkoopt het Lee alleen bij een 'onweerstaanbaar bod'.

Feyenoord houdt de verrichtingen van Mallorca en Lee nauwlettend in de gaten. 'Feyenoord heeft al blijk gegeven van de interesse en heeft geïnformeerd naar de situatie van Lee. Frank Arnesen, algemeen directeur van de club, is erg gecharmeerd van hem.' Ook Lee zelf zal zijn toekomst bij de club af laten hangen van de mogelijke degradatie.

Lees ookDoor Feyenoord gepolste Zoet (31) kan ook in Italië blijven

De Rotterdammers zijn overigens niet de enige partij die al heeft geïnformeerd naar de Zuid-Koreaan. Ook de Portugese club Sporting Braga is in de race voor Lee. Braga had ook al interesse in hem toen hij nog onder contract stond bij Valencia, maar toen maakte hij de keuze voor de Spaanse competitie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen