Deze controleurs heeft United op het oog als versterking voor Ten Hag

13 april 2022 – Erik ten Hag heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Manchester United en de oefenmeester is in afwachting van het gesprek tussen United en Ajax. Desalniettemin is de huidige nummer zeven van de Premier League zich al druk aan het oriënteren op eventuele versterkingen voor het komende seizoen. Volgens het (als het om Manchester United-nieuws gaat) doorgaans betrouwbare Manchester Evening News bekijkt de club momenteel drie controlerende middenvelders aandachtig.

Deze controleurs heeft United op het oog als versterking voor Ten Hag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Kalvin Phillips
De verdedigende middenvelder speelt al zijn hele leven voor Leeds United. Met meer dan 220 duels achter zijn naam leek het erop dat de 26-jarige Engelsman uit zou groeien tot Mister Leeds. Phillips staat echter bovenaan het lijstje van Manchester United om de nieuwe controleur te worden. Alleen als Ten Hag zijn veto uitspreekt, zal United geen poging wagen bij Leeds.

Declan Rice
De tweede naam op het verlanglijstje van United is die van Declan Rice. De middenvelder van West Ham United staat op de radar van vrijwel alle topclubs in Europa en moet naar verluidt meer dan 150 miljoen euro kosten. De verdedigende middenvelder maakt al jaren grote indruk op het middenveld van West Ham en ook bij de nationale ploeg van Engeland doet hij het goed. De 23-jargie Rice is daarom een zeer interessante optie.

Jude Bellingham
Tot slot staat er ook nog een middenvelder op het lijstje die in een tussencategorie zit qua prijsklasse. Borussia Dortmund zal Bellingham (18) zeker niet voor weinig geld laten gaan, maar 150 miljoen zal niet nodig zijn om hem los te weken. Bellingham is een van de lichtpuntjes bij Borussia Dortmund dit seizoen en keert mogelijk terug naar Engeland. United en Bellingham worden al maanden met elkaar in verband gebracht.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd