Slot wil Slavia niet wijzer maken, slecht nieuws over blessure Til

13 april 2022, 19:30

Guus Til lijkt donderdagavond niet van de partij te zijn als Feyenoord op bezoek gaat bij Slavia Praag. De middenvelder viel afgelopen weekend geblesseerd uit en reisde toch met zijn ploeggenoten af naar Tsjechië. Daar moest hij de training echter snel staken.

Dennis van Eersel van RTV Rijnmond laat op Twitter namelijk weten dat Til kort na het begin de strijd al heeft gestaakt. Hij verliet het speelveld van de Eden Aréna en ging met een zak ijs op zijn knie terug naar binnen. Hij mist dus zo goed als zeker de wedstrijd tegen Slavia. De beschikbaarheid van Lutsharel Geertruida wordt later vandaag nader onderzocht.

De kans is groot dat Slot dus gaat beginnen met Marcus Pedersen als rechtsback en Jens Toornstra als middenvelder. Daarnaast is het altijd de vraag wie er in de spits staat. Vorige week speelde Bryan Linssen, terwijl Cyriel Dessers ook steeds meer speeltijd krijgt. "Ze ontlopen elkaar weinig. Het zou dom zijn om nu te zeggen wie er gaat spelen. Laten we vooral onduidelijk zijn voor de tegenstander", tekende RTV Rijnmond op uit de mond van Slot.

Door de 3-3 in Rotterdam ligt alles nog helemaal open in Praag. Slot weet dat beide ploegen elkaar weinig ontlopen. "We liggen dichtbij elkaar. Slavia is na dit weekend weer koploper van Tsjechië en dat zijn ze niet voor niets. Ze zijn loyaal aan het speelplan en dat maakt ze tot een sterk collectief." De wedstrijd begint donderdagavond om 21.00 uur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen