Tuchel witheet op scheidsrechter na CL-debacle: "Erg verkeerd"

13 april 2022 – Thomas Tuchel was na de wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea bepaald niet te spreken over Szymon Marciniak. De scheidsrechter uit Polen gedroeg zich in de ogen van Tuchel onprofessioneel. Dat stak de manager na afloop niet onder stoelen of banken.

Tuchel witheet op scheidsrechter na CL-debacle: "Erg verkeerd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tuchel ging tijdens de persconferentie na de wedstrijd in op zijn boosheid. "Ik vind het teleurstellend dat de scheidsrechter het na de wedstrijd goed naar zijn zin had met mijn collega Carlo Ancelotti. Ik zag hem na afloop hardop lachen met de manager van de tegenstander. Ik denk dat het een erg verkeerd moment is om dat te doen", aldus de manager van Chelsea.

De oefenmeester uit Duitsland nam zijn ploeg na de uitschakeling niets kwalijk. "We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld en hebben vier keer gescoord. Er waren kansen om nog meer doelpunten te maken, maar waren daarin niet gelukkig. We zijn verslagen door pure individuele kwaliteit. Ik denk dat we het hadden verdiend om door te gaan na deze prestatie."

Chelsea werd door een 2-3 nederlaag bij Real uitgeschakeld in de Champions League. Na de 1-3 nederlaag in de heenwedstrijd kwamen de Londenaren op een 0-3 voorsprong in Madrid. Door doelpunten van Rodrygo en Karim Benzema ging het in de verlenging echter alsnog mis voor Chelsea. Zodoende ging Real in plaats van Chelsea naar de halve finale.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd