Kökcü zet Feyenoord op scherp: "Belangrijkste van dit seizoen"

13 april 2022, 22:28

Orkun Kökcü bestempelt de wedstrijd tussen Slavia Praag en Feyenoord donderdagavond als een van de belangrijkste uit zijn loopbaan. De middenvelder staat met zijn ploeg op de drempel van de halve finale van de Conference League. Dan moet er wel gewonnen worden in Tsjechië.

Vlak voor vertrek richting Praag stond Kökcü de clubkanalen van Feyenoord nog te woord. "Ik heb er zin in. Dit is de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen. Misschien ook wel van mijn carrière tot nu toe. De motivatie en het vertrouwen binnen het team is hoog. Iedereen weet we tegen Slavia kunnen verwachten, maar ook wat wij zelf kunnen brengen. We kijken er naar uit om die wedstrijd te gaan spelen."

De enerverende heenwedstrijd in De Kuip ligt nog vers in het geheugen van de sterkhouder, die zelf belangrijk was met een treffer. "Wat we mee moeten nemen, is scherp blijven tot de laatste minuut. Ze scoorden twee keer uit een standaardsituatie, dus wij moeten ieder moment gefocust zijn. Deze wedstrijd geeft geen extra druk. Het is alleen maar mooi om zo'n mooie wedstrijd kan spelen voor deze mooie club."

Donderdagavond trappen Slavia en Feyenoord om 21.00 uur af in de Eden Aréna. In Rotterdam werd het uiteindelijk 3-3 en dus ligt alles nog open. Luis Sinisterra opende de score namens Feyenoord, maar door doelpunten van Peter Olayinka en Yira Sor werd het 1-2 voor de gasten. Marcos Senesi en Kökcü bogen dat weer om in 3-2, maar het slotakkoord was voor Ibrahim Traoré. Hij maakte vlak voor tijd de 3-3.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen