Manchester City en Liverpool bij laatste vier Champions League

14 april 2022, 00:30   Bijgewerkt: 13 april 2022, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 13 april.

City overleeft heet avondje Madrid en blijft dromen van CL-succes

Manchester City mag blijven dromen van de eerste eindzege in de Champions League. De ploeg van manager Josep Guardiola hield Atlético Madrid in het Estadio Wanda Metropolitano op 0-0. Dat was na de 1-0 overwinning in Engeland genoeg voor een plekje bij de laatste vier.

Liverpool bewijst zichzelf en Nederlandse voetbal goede dienst

Liverpool heeft zich woensdagavond ondanks een 3-3 gelijkspel ten koste van Benfica geplaatst voor de halve finale van de Champions League. Daarmee bewijst de ploeg van trainer Jürgen Klopp niet alleen zichzelf, maar ook het Nederlandse voetbal een goede dienst.

Slot wil Slavia niet wijzer maken, slecht nieuws over blessure Til

Guus Til lijkt donderdagavond niet van de partij te zijn als Feyenoord op bezoek gaat bij Slavia Praag. De middenvelder viel afgelopen weekend geblesseerd uit en reisde toch met zijn ploeggenoten af naar Tsjechië. Daar moest hij de training echter snel staken.

Schmidt ziet sterkhouders wegvallen: "Mag nooit een excuus zijn"

Roger Schmidt baalt als een stekker dat hij donderdagavond niet kan beschikken over Olivier Boscagli en Noni Madueke. Boscagli is de rest van het seizoen uitgeschakeld en dat is een flinke streep door de Eindhovense rekening. Toch gaat Schmidt vol vertrouwen aantreden tegen Leicester City.

KNVB wil finale Nations League in 2023 naar Nederland halen

De KNVB heeft bij de UEFA aangegeven dat de voetbalbond graag het finaletoernooi van de Nations League in Nederland wil houden. In de zomer van 2023 moeten er dus vier topwedstrijden op Nederlandse bodem worden gespeeld. Ook België, Polen en Wales zijn kandidaat.

'Ajax krijgt in aanloop naar finale goed nieuws over basisklant'

Lisandro Martínez is fit genoeg om aanstaande zondag met Ajax aan te kunnen treden tegen PSV. De Argentijn zat enkele weken in de lappenmand, maar is tijdig hersteld om te bekerfinale te spelen. Dat is een behoorlijke meevaller voor Erik ten Hag.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen