'Interesse vanuit Engeland kan De Vrij en Inter uit elkaar drijven'

14 april 2022, 14:35

Stefan de Vrij zou zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste maanden als speler van Internazionale. Het in 2023 aflopende contract van de verdediger is nog altijd niet verlengd. Daar lijkt Tottenham Hotspur komende zomer van te willen profiteren.

De Vrij heeft meerdere keren aangegeven graag bij Inter te willen blijven. Toch is er vooralsnog weinig uit de gesprekken tussen zaakwaarnemer Mino Raiola en de club gekomen. De 30-jarige international van Oranje wil graag duidelijkheid en gaat dan eventueel verder kijken. De Italiaanse journalist Alfredo Pedulla weet dat er interesse is vanuit Engeland.

Tottenham ziet het wel zitten om De Vrij naar de Premier League te halen. Dat is natuurlijk niet gek als je een kijkje neemt in de technische staf van de Londenaren. Antonio Conte is namelijk de manager van Tottenham en hij werkte de afgelopen twee seizoenen met De Vrij bij Inter. Tijdens seizoen 2020/21 werden ze samen landskampioen van Italië.

Op Italiaanse bodem kreeg De Vrij de afgelopen maanden steeds meer kritiek te verwerken. Toch weet hij altijd zijn basisplaats te pakken bij trainer Simone Inzaghi. Voorlopig zal de focus van De Vrij echter nog niet liggen op een transfer. Hij richt zich met Inter op het pakken van de landstitel en is met zijn werkgever ook nog van de partij in de Coppa Italia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen