Ten Hag geheimzinnig over Onana en 'geweldig talent' Ihattaren

15 april 2022, 12:59

Erik ten Hag wilde niets vertellen over de opstelling voor de bekerfinale. Hij houdt de basisspelers geheim, waardoor het niet duidelijk is wie er zondag onder de lat staat. Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat niet Andre Onana maar Maarten Stekelenburg mocht starten in de eindstrijd tegen PSV. Dat blijft voorlopig dus gissen.

"Ik maak nooit de opstelling bekend, zondag zullen jullie het zien", was het duidelijke antwoord van de oefenmeester toen hij de vraag kreeg of Onana zondag onder de lat staat. De doelman maakt sinds zijn terugkeer bij de ploeg meerdere fouten. Afgelopen weekend zorgde hij voor boze reacties bij de fans, door te stellen dat de achterban hem helemaal niets deed. Ten Hag wilde niets zeggen over die uitspraken, maar stelde wel dat de sluitpost niet in 'zijn beste doen' was. "Maar ik bespreek het met André en niet met iemand van de media."

Lees ook: Ten Hag stellig over United-geruchten: "Je kunt blijven proberen"

Mohamed Ihatteren

De trainer wilde ook niet zeggen of Mohamed Ihattaren bij de selectie zit. De middenvelder kwam afgelopen winter naar Amsterdam, waar hij in eerste instantie meetrainde met Jong Ajax. De voetballer was de afgelopen dagen te zien op trainingen van de eerste selectie, maar dat zegt volgens Ten Hag helemaal niets. "Hij gaat wel vooruit. Wordt krachtiger, fitter, zijn houding gaat vooruit en hij kan natuurlijk voetballen. Ik hoop dat hij hiermee doorgaat. Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar het is natuurlijk een geweldig talent."

De keuzeheer kwam nog wel met positief nieuws wat betreft de ziekenboeg. Noussair Mazraoui en Lisandro Martinez zijn inzetbaar tijdens de kraker tegen PSV. Of Nicolas Tagliafico ook mee kan doen, is nog een vraagteken. Dat moet vrijdagmiddag bekend worden op de training.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal mooi zijn als Ihattaren zijn comeback tegen PSV maakt! Al verwacht ik geen basisplaats. Te veel van het goede.

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan de winnende maken zeker 🙈

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen