Trotse Van Bronckhorst op prijzenjacht na 'geweldige week'

18 april 2022, 09:55

Giovanni van Bronckhorst kan terugkijken op een uitstekende week met Rangers FC. Na het bereiken van de halve finale van de Europa League tegen Braga plaatste de ploeg zich zondag ook voor de finale van de Schotse beker. Dat deed het bovendien door aartsrivaal Celtic met 1-2 (na verlenging) te verslaan.

"We hebben veel karakter, passie en geloof getoond in het halen van de bekerfinale", blikte Van Bronckhorst na afloop van die prestatie terug met Sky Sports. "We hebben diep moeten gaan. We moesten veel wijzigingen doorvoeren, maar we hebben het als team gedaan en zijn erg trots dat we in de finale staan."

Daarmee kon de trainer spreken van een 'geweldige week' voor zijn Rangers. "Eerst winnen tegen Braga en vervolgens de bekerfinale winnen. Het momentum is perfect. We hebben nog veel wedstrijden te spelen in de komende weken, dus dit geeft ons vertrouwen. Maar we weten ook dat je elke wedstrijd weer op nul begint."

Rangers speelt in een maand tijd nog vijf competitiewedstrijden, minstens twee Europa League-wedstrijden (tegen RB Leipzig) en tot slot op 21 mei de bekerfinale. Voor twee prijzen is Van Bronckhorst nog vol in de race, maar de kans op de landstitel is aanzienlijk kleiner. Rangers moet een achterstand van zes punten goedmaken ten opzichte van een in vorm verkerend Celtic. 

Lees ook: Van Bronckhorst blijft op bijzondere bekerkoers na zege op Celtic

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen