De Mos fel: "Ik vond het belachelijk wat Ten Hag gedaan heeft"

18 april 2022 – Uitgerekend tegen zijn oude club PSV maakt Mohamed Ihattaren zijn debuut in Ajax 1. Zijn aandeel in de verloren bekerfinale bleef beperkt, maar toch ging het na afloop veel over de ingevallen aanvaller. Onder meer Aad de Mos had een duidelijke mening over zijn invalbeurt.

De Mos fel: "Ik vond het belachelijk wat Ten Hag gedaan heeft"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik vond het belachelijk wat Ten Hag gedaan heeft", viel hij op de website van het Eindhovens Dagblad met de deur in huis. De Mos vond het zelfs al vreemd dat hij überhaupt in de wedstrijdselectie zat. "Ten Hag wilde PSV nog een tikje meegeven: we hebben de wedstrijd al gewonnen. Ik vond het ook niet correct ten opzichte van andere talenten. Ünüvar bijvoorbeeld, een jongen die we bijna elke week zien spelen bij Jong Ajax."

PSV-watcher Rik Elfrink formuleerde het iets milder, maar deelde de mening van De Mos over de pikante invalbeurt. "Dit straalt op Ihattaren zelf ook niet goed af", stelde hij. "Misschien had hij even wat rustiger gebracht moeten worden. Dat heeft niets met misgunnen te maken, maar als je kijkt naar het totaalplaatje, vond ik het een ongelukkige beslissing."

De Mos haalde tot slot uit naar Ihattaren zelf. "Bij deze jongen blijven altijd problemen boven zijn hoofd hangen. Wat zich hier (bij PSV, red.) heeft afgespeeld, neemt hij mee naar elke club. Naar Juventus, naar Sampdoria, en nu weer naar Ajax. Ook deze wedstrijd is het een gespreksonderwerp. Dat raak je niet meer kwijt."

Lees ook: Onbegrip over Ten Hag: "Dan ben je met je hoofd al bij United"

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd