Keuken Kampioen Divisie lonkt voor Alexander Büttner

18 april 2022, 17:54

Alexander Büttner speelt volgend seizoen mogelijk in zijn geboortestad. De Graafschap hoopt de linksback volgens De Gelderlander naar Doetinchem te halen.

De Graafschap heeft Büttner in het vizier als versterking voor volgend seizoen. De 33-jarige linkervleugelverdediger beschikt bij RKC Waalwijk over een contract dat over enkele maanden afloopt. Met Peter Bijvelds, de nieuwe technisch manager van De Graafschap, heeft Büttner inmiddels een eerste gesprek gevoerd.

Büttner hoopte vorig seizoen al terug te keren naar zijn geboortestad, maar na een gesprek hoorde hij niks meer van De Graafschap. Daarop besloot hij aan de slag te gaan bij RKC Waalwijk, waarvoor hij tot nu toe 23 officiële wedstrijden speelde. In het verleden kwam Büttner uit voor Vitesse, Manchester United, Dinamo Moskou, RSC Anderlecht, New England Revolution en Apollon Limassol. Met de Graafschap speelt Büttner volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, tenzij de Superboeren via de play-offs nog weten te promoveren.

Lucassen

Naast Büttner staat ook Boyd Lucassen in de belangstelling van De Graafschap. De verdediger annex middenvelder kan zijn contract bij Go Ahead Eagles verlengen, maar is niet te spreken over de aanbieding die hem is gedaan. De 23-jarige Lucassen speelde dit seizoen 27 wedstrijden namens de club uit Deventer in de Eredivisie, maar is op dit moment geen basisspeler meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen