Ron Jans staat niet open voor Ajax: "Dat gaat niet gebeuren"

18 april 2022, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ron Jans wordt in elk geval niet de opvolger van Erik ten Hag als hoofdtrainer van Ajax. De 63-jarige oefenmeester van FC Twente staat op dit moment niet open voor een nieuw avontuur.

"Nee, dat gaat niet gebeuren", antwoordt Jans bij Rondo als hij wordt gevraagd hoe hij tegenover een mogelijke overstap naar Ajax staat. "Ik heb mijn contract verlengd en mijn jawoord aan een aantal mensen gegeven. Dat ga ik voor geen enkele club inruilen. Of dat de reden is? Dat is een van de redenen."

Van Jan van Halst krijgt Jans de vraag of hij de ambitie heeft om nog een keer de stress van een topclub te voelen. "Dat hoeft niet per se. Op een gegeven moment was ik benieuwd of ik dat zou aandurven? Ja. Zou ik dat aankunnen? Dat weet ik niet, maar dat is een vraag die altijd onbeantwoord zal blijven. Ik heb een geweldig leven, een geweldige carrière en ik heb het enorm naar mijn zin. Dat wil ik eigenlijk nog een poosje zo doen."

De voorbije weken zijn meerdere trainers in verband gebracht met de functie die binnenkomt vrijkomt in de Johan Cruijff ArenA. Peter Bosz lijkt de meest logische optie, maar het is nog maar de vraag of Olympique Lyonnais hem laat gaan. De namen van onder meer Patrick Kluivert, Arne Slot, John Heitinga en Alfred Schreuder zijn ook de revue gepasseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen