'Brexit zit samenwerking Van Persie en Ten Hag in de weg'

18 april 2022, 23:57

Het is nog onduidelijk of Robin van Persie deel gaat uitmaken van de technische staf van Erik ten Hag bij Manchester United. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn er problemen met de werkvergunning van de voormalig aanvaller.

Daar schreef het Algemeen Dagblad eerder ook over. Volgens de krant hebben de problemen te maken met de Brexit. Van Persie heeft waarschijnlijk te weinig ervaring als trainer op het hoogste niveau om voor een werkvergunning in aanmerking te komen.

Van Persie wordt al geruime tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Old Trafford, het stadion dat hij als speler van Manchester United tussen 2012 en 2015 zijn thuisbasis mocht noemen. Maar of de 38-jarige Van Persie er überhaupt voor openstaat om als assistent van Ten Hag terug te keren bij de Engelse club, is niet bekend.

Jan Joost van Gangelen vertelde anderhalve week geleden bij ESPN dat Van Persie wel is gepolst, maar liever bij Feyenoord blijft. "Voor de duidelijkheid: ze hebben het geprobeerd, maar hij was geen optie", zei de presentator. Van Persie is op dit moment als jeugdtrainer actief bij Feyenoord en wordt ook regelmatig bij het eerste elftal betrokken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen