Vijf oude bekenden die Ten Hag kan meenemen naar Man. United

19 april 2022, 11:01   Bijgewerkt: 19 april 2022, 13:36

Er wacht voor Erik ten Hag een grote klus bij Manchester United. Zijn eerste taak is direct een belangrijke: samen met de beleidsbepalers de selectie van The Red Devils samenstellen. FCUpdate.nl zet een aantal oude bekenden van de 52-jarige trainer op een rijtje die hij mogelijk kan meenemen naar Manchester.

Matthijs de Ligt

De centrale verdediger van Juventus wordt veel genoemd als potentiële versterking voor Manchester United. Het centrale verdedigingsduo van de Engelse club – momenteel bestaande uit Harry Maguire en Victor Lindelöf - wordt enorm bekritiseerd, waardoor de verwachting is dat Erik ten Hag hier de bezem doorheen wil halen. Gezien de succesvolle samenwerking tussen de Tukker en de 22-jarige verdediger in Amsterdam zou het goed kunnen dat De Ligt op het verlanglijstje van de huidige trainer van Ajax staat.

Jurriën Timber

Het gerucht dat Erik ten Hag zijn huidige centrale verdediger van Ajax mee wil nemen naar Manchester passeerde ook al even de revue. Jurriën Timber maakt dit seizoen ontzettend veel indruk bij Ajax. Timber komt goed voor de dag in de fysieke duels, maar heeft ook laten zien uitstekend de opbouw te kunnen verzorgen. Dat is precies wat Manchester United nodig heeft als Erik ten Hag zijn huidige speelstijl wil implementeren. Het enige nadeel is dat Timber een lengte van 1 meter 79 heeft, waar hij serieuze problemen mee kan krijgen in de fysiek sterke Premier League.

Noussair Mazraoui

Niet alleen de centrale verdedigers zorgen voor de nodige kopzorgen bij Manchester United, maar ook aan de zijkanten moet het beter. Rechtsback Aaron Wan-Bissaka, momenteel zelfs wisselspeler bij de club uit de industriestad, krijgt veel kritiek. Een oude bekende van Ten Hag die naar Manchester kan komen om deze positie in te vullen, is Noussair Mazraoui. De 24-jarige vleugelverdediger lijkt echter naar Bayern München te vertrekken.

Frenkie de Jong

De middenvelder die onder Erik ten Hag uitblonk bij Ajax heeft het wat lastiger bij FC Barcelona. Frenkie de Jong heeft geen vaste basisplek bij Xavi en wisselt goede momenten af met zeer slechte wedstrijden. Een vertrek bij FC Barcelona zou niet ondenkbaar zijn, aangezien de Catalanen een de transfersom van een uitgaande transfer goed kunnen gebruiken. Bij Manchester United moet er ook wat gebeuren op het middenveld, aangezien onder andere Paul Pogba Old Trafford lijkt te verlaten.

Antony

De naam die in de voorhoede het meest voor de hand ligt is die van Antony. De Braziliaanse buitenspeler, momenteel herstellende van een blessure, draait een goed seizoen in Amsterdam. Antony is daardoor ook op de radar gekomen bij clubs uit de Europese top, waardoor komende zomer een vertrek lonkt. De 22-jarige aanvaller zou een potentiële versterking voor het nieuwe Manchester United van Erik ten Hag kunnen zijn, al moet de club dan wel diep in de buidel tasten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen