Toornstra mist seizoensontknoping, nieuwe blessures Ajax

19 april 2022, 14:28

Feyenoord heeft slecht nieuws ontvangen uit de ziekenboeg. Jens Toornstra heeft namelijk een blessure overgehouden aan de uitwedstrijd in de Conference League tegen Slavia Praag. De middenvelder kampt met klachten aan zijn enkel en de medische staf heeft geconcludeerd dat hij op zijn minst enkele weken niet inzetbaar is. Daarmee dreigt zelfs het einde van het seizoen.

Over een kleine vier weken speelt Feyenoord namelijk al de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Zo mist Toornstra in ieder geval de dubbele ontmoeting met Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. Ook lijkt hij de ontknoping in de Eredivisie te moeten missen, met onder meer duels met zijn oude ploeg FC Utrecht en de toppers tegen PSV en FC Twente. Toornstra zal zich eventueel wel kunnen richten op de mogelijke finale in de Conference League op 25 mei.

De 33-jarige middenvelder begon aan de aftrap tegen Slavia maar moest tien minuten na de rust noodgedwongen naar de kant. Niet alleen Feyenoord heeft blessurenieuws te melden, maar ook de selectie van Ajax kampt met pijntjes. Zo is op Instagram te zien dat Edson Alvarez na de verloren finale een handblessure heeft opgelopen, maar het is nog niet duidelijk of hij daardoor ook komend weekend niet in actie kan komen.

Lees ook: Feyenoord heeft aanvoerder terug; ook Sandler traint weer mee

Daarnaast heeft Ajax wederom een blessure van een doelman wereldkundig gemaakt. Eerder raakten Remko Pasveer, Jay Gorter en Maarten Stekelenburg al geblesseerd, waardoor André Onana weer van stal gehaald moest worden, maar nu is ook het seizoen van Charlie Setford voorbij. De doelman die dit seizoen acht keer zijn opwachting maakte in Jong Ajax heeft een breuk in zijn hand opgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen