Absolute hoofdprijs lonkt voor SC Freiburg en doelman Flekken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 april 2022 – SC Freiburg is bezig aan een geweldig seizoen. De ploeg, waar Oranje-doelman Mark Flekken onder de lat staat, is de huidige nummer vijf van de Bundesliga. Daarnaast plaatste ze zich dinsdagavond ook nog eens voor de finale van de DFB-Pokal. Flekken en co hadden geen kind aan HSV: 1-3. 

Absolute hoofdprijs lonkt voor SC Freiburg en doelman Flekken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De dinosaurus van de Bundesliga, zo werd HSV ook wel een lange tijd genoemd. De ploeg uit Hamburg degradeerde namelijk maar niet naar het tweede niveau. Maar in 2018 gebeurde het dan toch. Onvermijdelijk, want in de voorgaande jaren was HSV al een paar keer dicht bij degradatie naar de Tweede Bundesliga. HSV, nog altijd een van de grootste clubs in Duitsland, was er alles aan gelegen om zo snel mogelijk terug te keren naar het hoogste niveau. Maar de club is inmiddels bezig aan haar vierde seizoen in de Tweede Bundesliga en ze lijkt zich op te mogen maken voor het vijfde jaar. HSV staat namelijk zesde. 

De ploeg uit Hamburg is dringend toe aan succes. Die kans leek zich voor te doen in de DFB-Pokal. HSV plaatste zich voor de halve finale en hoopte zich, met de steun van de twaalfde man, dinsdagavond te verzekeren van een plek in de finale. Maar dat zat er eigenlijk geen moment in. SC Freiburg was simpelweg een paar maatjes te groot. De huidige nummer vijf van de Bundesliga, waar Flekken natuurlijk een basisplaats had, stond na zeventien minuten al met 0-2 voor. Het werd er in de eerste helft nog erger op voor de thuisploeg, want tien minuten voor de pauze maakte Vincenzo Grifo er uit een strafschop ook nog 0-3 van. 

In de absolute slotfase van de wedstrijd redde HSV nog wel de eer, maar meer zat er echt niet in. SC Freiburg zal er niet om malen. De ploeg van Flekken krijgt een extra mogelijkheid om Europees voetbal af te dwingen. Dat lijkt ze sowieso al via de competitie te gaan doen, maar mocht dat in de laatste wedstrijden toch nog misgaan, is de bekerfinale natuurlijk een mooi alternatief. SC Freiburg neemt het in de eindstrijd op tegen de winnaar van de ontmoeting tussen RB Leipzig en Union Berlin, die voor woensdagavond op het programma staat.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd