Spanje
0 – 0
Duitsland

Breken magische grens helpt Kongolo en Tete aan terugkeer in PL

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 april 2022 – Na een jaar afwezigheid keert Fulham terug in de Premier League. De Londense club boekte dinsdagavond een 3-0 overwinning op Preston North End en is daardoor niet meer te achterhalen door de concurrentie. Daarvoor mocht het vooral fenomeen Aleksandar Mitrovic danken.

Breken magische grens helpt Kongolo en Tete aan terugkeer in PL

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Servische aanvalsleider nam de eerste en tweede treffer van de avond voor zijn rekening en bracht zijn krankzinnige seizoenstotaal in de Championship daarmee op veertig. Mitrovic, die daarvoor evenveel optredens voor nodig had, werd daardoor de eerste speler die de magische grens op het tweede niveau doorbrak sinds Guy Whittingham dat in 1992/1993 deed namens Portsmouth. Zijn teller eindigde op 42, een aantal dat voor Mitrovic nog te overtreffen lijkt.

De aanvaller heeft namelijk nog vier wedstrijden om aan zijn totaal te werken. Fulham heeft na 42 speelronden 86 punten verzameld, negen meer dan nummer twee Bournemouth. Nummer drie Huddersfield Town kan nog maximaal negen punten verzamelen en zou daarmee uitkomen op 82 punten.

De promotie van Fulham betekent de terugkeer van twee Nederlanders op het hoogste niveau. Bij de Londenaren staan Terence Kongolo en Kenny Tete onder contract. De verdedigers hadden dit seizoen echter geen hoofdrol. Tete kwam dit seizoen zestien wedstrijden in actie, terwijl Kongolo zelfs nog niet eenmaal bij de selectie zat in competitieverband. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd