Scholes breekt lans voor Ten Hag na 'walgelijk' optreden

20 april 2022, 12:39

Paul Scholes hoopt dat Erik ten Hag bij Manchester United de benodigde tijd krijgt om de ploeg naar zijn hand te zetten. De clubicoon zag zijn oude liefde dinsdagavond met 4-0 vernederd worden op bezoek bij titelkandidaat Liverpool en vreest dat het huidige seizoen als een nachtkaars uitgaat.

'Eindig op de achtste plaats en geef deze man alsjeblieft de tijd die hij nodig heeft', smeekt Scholes de clubleiding op Instagram met een foto van Ten Hag erbij. 'Ik ben teleurgesteld in wat er gebeurt, Manchester United is een onherkenbare voetbalclub', luidde zijn keiharde oordeel. De club kreeg er ook bij de Daily Mail van langs. "Het was walgelijk om naar te kijken."

Lees ook: Rangnick schaamt zich kapot en komt met goed nieuws voor Ten Hag

"Het is niet geweldig om naar te kijken. Het zou zo fijn zijn als de spelers al een klein beetje hun best zouden willen doen, maar het lijkt erop dat dat het laatste is wat ze van plan zijn. Ze willen dat he seizoen snel voorbij is en doorgaan. Er is alleen geen plek om te verstoppen. Je kan gewoon niet naar Anfield afreizen op deze manier. De fans zijn ook meegereisd..."

Desondanks is United nog altijd niet uitgeschakeld voor een Champions League-ticket. De achterstand op nummer vier Tottenham Hotspur bedraagt namelijk momenteel slechts drie punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die vent moet helemaal niet gaan man. Net zo'n bende als bij Barcelona

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen